Ashley Graham imetti poikaansa ravintolassa – äidit ylistävät somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham on saanut tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Isaac-pojan syntymän jälkeen Graham onkin esitellyt sosiaalisessa mediassa rohkeasti hänen elämäänsä tuoreena äitinä, mistä nainen on saanut paljon kiitosta faneiltaan.

Ashley Graham on äidiksi tultuaan halunnut näyttää omalla Instagram-kanavallaan äitiyteen liittyvän puolen, jota ei sosiaalisessa mediassa usein nähdä. Nainen kertoi hetki sitten yllättyneensä siitä, että runsaan jälkivuodon vuoksi hän joutui vaihtamaan vauvan vaippojen lisäksi myös omia vaippojaan. Nyt tähti on julkaissut kuvan, jossa nähdään, että Graham ei häpeile julkisilla paikoilla imettämistä.

32-vuotias malli julkaisi kuvan, jossa nähdään miten nainen imettää poikaansa ravintolassa. Ashley Graham hörppii itse kahviaan pojan ruokaillessa rinnalla. Ashley Grahamille on sadellut ihailevia ja kannustavia kommentteja naisilta, jotka ovat iloisia siitä, että Graham on jo nyt hyvin pienen ajan sisällä ottanut rohkeasti kantaa useisiin äitiyteen liittyviin asioihin.

View this post on Instagram

☕️&🥛

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on