Harry Styles ryöstettiin puukolla uhaten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poptähti Harry Styles on joutunut vaaralliseen ja pelottavaan tilanteeseen. Hänet ryöstettiin Lontoossa ystävänpäivänä, perjantaina 14. helmikuuta.

26-vuotias Styles oli viettämässä iltaa Pohjois-Lontoon Hampsteadissa, kun häntä lähestyi puukon esiin ottanut mies. Tilanteessa rauhallisesti käyttäytynyt muusikko antoi ryöstäjälle käteistä ja selvisi välikohtauksesta näin ollen ehjin nahoin. Tekijää ei ole Mirror-lehden mukaan toistaiseksi saatu kiinni.

Harry Stylesin kerrotaan järkyttyneen tapauksesta, mutta hän esiintyi tiistai-iltana sovitusti Brit Awards -gaalassa. Tähden viime päivät ovat sujuneet muutenkin synkissä merkeissä, sillä ryöstöstä seuraavana päivänä hänen ex-tyttöystävänsä, televisiojuontaja Caroline Flack teki itsemurhan.