TikTok-videosta tuli vahingossa viraali – yllättävä pettymys näkyi videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lauren Falk halusi kuvata itsestään tanssivideon huulisynkan kera. Hän aikoi julkaista iloisen videon TikTok-videopalvelussa. Hänen saamansa viesti muutti kuitenkin videon luonteen.

TikTokiin julkaistulla videolla nähdään, kun Lauren Falk saa tiedon opiskelupaikastaan. Hänen iloinen tanssifilmatisointi muuttuu kertaheitolla raskaan pettymyksen ikuistavaksi taltioinniksi. Tytön suu menee hetkessä hymystä murtulle. Voit katsoa videon tästä.

Toisaalta viesti oli onni onnettomuudessa, sillä tavallisesta tanssivideosta olisi tuskin tullut yhtä viraalia kuin pettymysvideosta. Livevideot ovat siinä mielessä vaarallisia, että tapahtumia on lähes mahdotonta ennakoida tai suunnitella.

@laurenfalk1lol was trying to learn this dance #fyp #uni #uk #rejection

♬ original sound – itzjusterica

https://www.tiktok.com/@laurenfalk1/video/6791810063460797702