Mikä bikinivartalo! Kim Kardashian kurvikkaana uima-altaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on saanut hänen aviomieheltään räppäri Kanye Westiltä romanttisen yllätyksen ystävänpäivänä. Pariskunta lähti viettämään yhteistä laatuaikaa matkalle, jolta nainen on nyt julkaissut kauniita kuvia.

Kanye West oli vienyt vaimonsa yllätyksenä rantalomalle. Pariskunta yöpyi aivan merenrannan tuntumassa, ja heidän ääretön uima-altaansa näyttääkin siltä kuin se olisi meren jatkeena. Mies on valokuvannut altaassa rentoutuvaa vaimoaan, joka on ollut melkoinen näky kaunista maisemaa vasten. Kim Kardashian poseeraa kuvissa mustat pienet bikinit yllään.

Viime aikoina Kim Kardashian on tehnyt kovasti töitä alusvaatemerkkinsä Skimsin parissa. Kardashian onkin saanut paljon kiitosta muilta naisilta siitä, että hän on esitellyt mainoskuvissaan kaikenkokoisia naisia ja ottanut huomioon kaikki ihon värit suunnitellessaan huomaamattomia alusasuja.

View this post on Instagram

Valentine’s Surprise Getaway 📷 Kanye

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on