Billie Eilish yllätti suurimman faninsa – ihana kohtaaminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Billie Eilish on noussut nopeasti maailman maineeseen ja saanut itselleen kymmeniä miljoonia faneja. Nyt nainen päätti Capital FM -radiokanavan avulla yllättää erään 16-vuotiaan faninsa, joka on saanut voimaa hänen kappaleistaan.

Radiokanava sai Jacqueline-nimiseltä kuuntelijalta viestin, jossa nainen kertoi, että hänen teini-ikäinen tyttärensä rakastaa Billie Eilishin musiikkia. Marissa-niminen tytär on joutunut huolehtimaan 14-vuotiaasta lähtien omasta vaikeaa diabetesta sairastavasta äidistään ja oppimisvaikeuksista kärsivästä pikkuveljestään, minkä vuoksi äiti ajatteli, että tytär ansaitsisi saada yllätyksen.

Capital FM päätti artistin kera yllättää Billie Eilishin suurimman fanin. Marissa kertoo haastattelussa juuri ennen idolinsa kohtaamista syyt, joiden vuoksi hän ihailee Billie Eilishia ja rakastaa hänen musiikkiaan. YouTube-videolla nähdään herkkä hetki, jossa Eilish yllättää Marissan, joka on enemmän kuin ansainnut ihanan tapaamisen.