Rosie Huntington-Whiteley paljasti suositun hiustyylinsä salat – näin saat täydelliset kiharat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on pienen pojan äiti. Naisella ei ole päivisin paljoakaan aikaa kaunistautumiselle, minkä vuoksi hän on opetellut meikkaamaan ja laittamaan hiuksiaan nopealla aikataululla. Nyt hän jakaa hiustenlaittovinkkinsä myös muille äideille.

Julkaisemallaan YouTube-videolla Rosie Huntington-Whiteley näyttää miten hän tekee hiuksiinsa seksikkäät ja helpot rantalaineet. Tämä hiustyyli on etenkin keväisin ja kesäisin todella suosittu. Aluksi nainen kuivaa hiuksensa suoraksi ennen kuin hän alkaa kihartamaan kutrejaan.

Malli käyttää kiharoiden tekemiseen välillä kartiokihartimia ja välillä tasapaksua kiharrinta. Videolla nainen valitsee tasapaksun kihartimen, jolla hän muotoilee hiuksensa. Kiharat tehdään ulospäin kasvoista ja kiehkurat harjataan auki kun ne ovat jäähtyneet.

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.