Kate Beckinsale bikineissä – sykähdyttävä näky hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kate Beckinsale muistetaan parhaiten muun muassa elokuvista Underworld – Varjojen valtakunta ja Pearl Harbor. Taannoin näyttelijätär julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän esitteli vahvoja vatsalihaksiaan vatsalihasliikkeitä tehden. Nyt kuntoilu on jäänyt tauolle.

Beckinsale poseeraa tuoreessa somekuvassaan bikineissä esitellen samalla upeaa bikinivartaloaan. Kuvatekstistä päätellen kuvauspaikkana toimi tällä kertaa kylpyhuoneen oviaukko.

Näyttelijä Kate Beckinsale on ollut viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa parisuhde-elämänsä ansiosta. Tähti seurusteli taannoin itseään nuoremman koomikon, Pete Davidsonin kanssa. Nyt 46-vuotias on elänyt kuitenkin rauhallista sinkkuelämää hänen Willow-kissansa kanssa.