Opiskelija löysi torakan keittiöstä – etsi sille tappajaa netti-ilmoituksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen Brisbanessa asuva opiskelija oli saapunut kotiinsa nälkäisenä ja väsyneenä. Viimeinen asia mitä hän halusi nähdä, oli keittiössä lentänyt torakka. Se oli miehen mukaan poikkeuksellisen kookas.

Bhargav Chavda -niminen opiskelijamies ei keksinyt paniikissa muuta keinoa kuin tehdä torakasta ilmoituksen netin osto- ja myyntipalsta Gumtreen sivulle. Hän halusi palkata hyönteiselle tappajan. Myöhään maanantai-iltana julkaistussa ilmoituksessa luvattiin torakan tappavalle henkilölle palkkioksi 20 australian dollaria.

Mies kertoi, että ei voinut mennä hakemaan jääkaapistaan ruokaa torakan ollessa keittiössä. 7NEWS-uutiskanavan mukaan 24-vuotias mies tiesi ilmoituksen olleen huvittava, mutta hän itse ei nauranut pätkän vertaa. Lopulta hänen oli pakko hakea keittiöstä ruokaa, joten hän kääriytyi vilttiin ja kasvomaskiin.