Demi Rose pyöräretkellä häviävän pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose tunnetaan todella näyttävistä kuvista sosiaalisessa mediassa. Äskettäin hän julkaisi hieman tavallista vakavamman kuvan, jossa hän muisteli vanhempiaan, koska hänen äitinsä Christine menehtyi viime kesäkuussa 64-vuotiaana. Lokakuussa Demi menetti 80-vuotiaan isänsä Barrien.

View this post on Instagram

Bikes and bunnies 💕 @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

24-vuotias Demi Rose poseeraa nyt sosiaalisen median kuvissaan muun muassa pyöräretkellä asussa, joka taatusti säväytti jokaista vastaantulijaa. Hän oli nimittäin pukeutunut häviävän pieniin bikineihin ja esitteli siten samalla Fashionovan mallistoa. Sama tarkoitus oli myös Beverly Hillsin Rodeo Drivella ikuistetussa kuvassa.

Demi Rose on kuvannut viime aikoina paljon näyttävää sisältöä Instagram-kanavalleen etenkin hänen omilta lomamatkoiltaan. Rose ihastutti seuraajiaan taannoin leikkisällä kuvalla, jossa hän makoilee rantahiekalle asetetun lehden päällä ja esittelee paljaita pakaroitaan. Hänen tuoreimmat kuvansa haastavat näyttävyydessä edeltäjänsä kirkkaasti.