Klonkun näyttelijä esittää puhuvaa peräaukkoa mainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Andy Serkis tunnetaan monipuolisena näyttelijänä, joka on erikoistunut erityisesti liikkeenkaappaustekniilla toteutettuihin hirviö- ja eläinrooleihin. Hänen tunnetuin roolinsa on todennäköisesti Taru sormusten herrasta -trilogian Klonkku.

Brittiläisen Serkisin tuorein rooli on puhuva peräaukko. Hänet nimittäin kuullaan ääninäyttelijänä Flushies-kosteuspyyhkeiden mainoksessa. Mainoksessa peräreikä kehottaa olemaan vetämättä kosteuspyyhkeitä alas vessanpöntöstä, jotta viemäreihin ei muodostuisi ihravuoriksi kutsuttuja rasvatukoksia.

– On tärkeää että pidät huolta omasta ja rakkaittesi peräaukoista. Mutta älä heitä kosteuspyyhkeitä jälkikäteen pönttöön. Ole hyvä peräreikä ja heitä ne roskiin, Andy Serkisin esittämä peräaukko valistaa.