Koronavirus keskeyttänyt Mission: Impossible -elokuvan kuvaukset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaviruksen leviäminen vaikuttaa jo elokuvateollisuuteen. Tom Cruisen tähdittämän Mission: Impossible -elokuvasarjan seitsemännen osan kuvaukset on jouduttu keskeyttämään taudin vuoksi.

Tuotantoryhmä oli valmistautunut kuvaamaan elokuva kolmen viikon ajan Venetsiassa. Kuvaukset on kuitenkin jouduttu perumaan paikallishallituksen toimesta. Paramount-tuotantoyhtiön mukaan kuvausryhmä palaa kotiin, kunnes tuotanto voidaan aloittaa uudelleen.

Veneton alueen presidentti Luca Zaia on Deadline-sivuston mukaan sulkenut kaikki alueen koulut sekä museot ja perunut yleisötapahtumat, kuten konsertit ja urheilukilpailut. Italiassa on raportoitu tähän saakka 219 koronavirustartuntaa. Mission: Impossible 7 -elokuvan oli määrä saada ensi-iltansa heinäkuussa 2021, mutta toistaiseksi on epäselvää kuinka kuvausten viivästyminen tulee vaikuttamaan julkaisupäivämäärään.