Marika Fingerroosin kaula-aukko pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan.

Äskettäin Marika kertoi riisuneensa kaiken puolisolleen lähettämäänsä synttärikuvaan, mutta sosiaalisessa mediassa hän poseerasi selvästi hillitymmin. Nyt vuorossa on Fingerroosin poseeraus, jossa pääosaan on noussut hänen povensa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.