Meksikossa vietettiin vuosittaista räjähtävän moukarin juhlaa – 43 loukkaantui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta löytyy toinen toistaan erikoisempia paikallisia juhlapäiviä, joista monilla on pitkät perinteet. Yksi erikoiseimmista ja todennäklisesti vaarallisimmista on Meksikon vuotuinen räjähtävän moukarin festivaali.

Juhlapäivää vietetään Johannes Kastajan muistoksi joka helmikuu San Juan de la Vegan kylässä. Päivää juhlistetaan lisäämällä moukarin lyömäpäähän kloraattia sekä rikkiä ja iskemällä se ratakiskoihin. Iskun seurauksena syntyy räjähdys ja valtava savupilvi.

Tänä vuonna räjähtävän moukarin juhla sai tavanomaista traagisemman päätöksen. Yksi mies loukkasi räjähdyksellä jalkansa ja 42 muuta osallistujaa kärsi lievemmistä vammoista, uutisoi Metro.

 

Mexican exploding hammer festival

Obviously, do NOT try this 🤯

Publiée par Metro sur Mercredi 26 février 2020