Purkuryhmä erehtyi kohteesta – tuhosivat väärän kodin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Useimmat ihmiset tekevät töissään joskus virheitä. Niiden skaala on kuitenkaan harvemmin samaa tasoa, kuin taannoin Yhdysvaltojen Texasissa toimivan purkufirman tapauksessa.

JR’s Demolition -yhtiön oli määrä purkaa Dallasissa sijaitseva koti. Purkuryhmä kuitenkin erehtyi kohteesta, ja tuli purkaneeksi vahingossa väärän rakennuksen. Puretuksi päätyi 97 vuotta vanha koti samalla kadulla.

Purkufirman mukaan puretulla kodilla ei ollut lainkaan näkyvää talonnumeroa, eikä tyhjillään olleessa talossa ollut toimivia vesiputkia tai sähköjohtoja. Talo kuului Kaliforniassa asuvalle miehelle joka oli perinyt sen ja suunnitteli remontoivansa rakennuksen. Hän toivoo JR’s Demolitionilta sekä kohteen rahallisen arvon että tunnearvon kattavia korvauksia, uutisoi CBS.