Brittimies maisteli suomalaisia viinoja – julkaisi tempauksesta videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosia sitten suosittua videoblogia pitävä englantilainen Dave Cad tuli suomalaisille tutuksi kun hänen videonsa alkoivat leviämään verkossa. Cad on suomalaisen tyttöystävänsä ansiosta päättänyt tutustua suomalaiseen kulttuuriin, musiikkiin ja alkoholijuomiin.

Cad on aiemmin tehnyt videon, jossa hän on maistellut suomalaisia väkeviä alkoholijuomia. Nyt Dave Cad on päättänyt toisintaa videon ja tehdä jälleen uuden makutestin juomilla, jotka hänen mielestään näyttävät suomalaisille erityisesti maistuvan.

Videolla Dave Cad maistaa erilaisia Alkosta löytämiään uutuuksia ja muuten vain mielenkiintoiselta vaikuttavia tuotteita. Cad ottaa huikkaa ensimmäisenä Minttu Vanilla Ice -pullosta, josta hän pitääkin heti erityisen paljon. Makutestissä on mukana myös muun muassa Teerenpelin viskillä, omenalla ja kanelilla maustettu lonkero, Saltkisin suolakaramellishotti ja Leijonan minttu-suklaashotti.