Kim Kardashian pahoinpiteli siskonsa – kissatappelu yltyi väkivaltaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjassa seurataan julkkisperheen elämää, josta ei puutu draamaa eikä vauhdikkaita tilanteita. Kim Kardashian on jo aiemmin antanut vihjeitä siitä, että tulevissa jaksoissa tullaan näkemään väkivaltaisia tappeluita. Nyt riidasta saatiin hieman esimakua videon muodossa.

Ohjelman YouTube-kanavalle on julkaistu tulevasta 18. tuotantokaudesta traileri, jossa nähdään miten siskokset riitelevät keskenään. Videon loppupuolella piikikäs sanailu äityy jopa fyysiseksi tappeluksi saakka. Kourtney käy aluksi Kimiin käsiksi, jolloin Kim tulistuu ja nousee heti ylös puolustamaan itseään.

Kim Kardashian sanoo painokkaasti siskolleen, että Kourtney ei saa enää koskaan hyökätä hänen päälleen tuolla tavalla. Samalla Kim kuitenkin itse lyö siskoaan voimakkaasti nyrkillä ylävartaloon. Videolta ei käy täysin ilmi se mitä riitely koski.