Charly Jordan kuvattiin suihkussa – kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

View this post on Instagram

Weekends away > 🌵 Wearing @boohoo

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Alastomana taannoin ystäviensä kanssa sosiaalisessa mediassa poseerannut Charly poseeraa tällä kertaa samassa Aatamin asussa, eli ilman rihmankiertämää, suihkussa. Veden alla paljasta vartaloaan vilvoitteleva kaunotar toteaa tekstissä ”Anteeksi äiti”. Katso kuva tästä linkistä.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.