Kourtney Kardashian jätti alusvaatteet pukematta – iltapuku paljasti pakarat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen sisaruksista vanhin, Kourtney Kardashian, on viettänyt viime aikoina paljon aikaansa juhlimalla, mikä on saanut perheenkin huolestumaan. Nainen on saanut mediahuomiota myös ilmoitettuaan, että hän jättää Kardashianit-realitysarjan kokonaan.

Nyt 40-vuotias kaunotar on julkaissut itsestään näyttävän kuvaparin, jossa nainen nähdään hellan äärellä. Kourtney Kardashian kommentoi kuvaansa tekstillä: ”Cookin’ up positivi-tea”, mikä antaakin ymmärtää, että negatiivisen huomion alla nainen pyrkii silti keskittymään kaikkeen positiiviseen elämässään.

Kourtney Kardashianilla on kuvassa yllään vihreä ja kimalteleva iltapuku. Puvun selkäpuoli on kokonaan avoin ja niin syvälle alas uurrettu, että se paljastaa naisen pakaroiden yläosan. Ilmeisesti perheenäiti ei ole halunnut pukea mekon alle lainkaan alusvaatteita.

View this post on Instagram

cookin’ up positivi-tea

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on