Laulaja julkaisi kuntokuurinsa tulokset – vakuuttavat ennen ja jälkeen -kuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja Olly Murs, oikealta nimeltään Oliver Stanley Murs, nousi aikoinaan The X Factor -ohjelmasta sijoituttuaan sarjan kuudennessa tuotantokaudessa toiseksi. Murs on julkaissut omia albumeita, mutta viime aikoina miehen musiikki ei ole saanut suurta kansainvälistä suosiota.

Nykyään mies on alkanut panostamaan kunnolla siihen miltä hän näyttää ulkoisesti. 35-vuotias Olly Murs on pitänyt todellisen kuntokuurin, jonka aikana hän on onnistunut tekemään melko suuren muutoksen. Mies oli aiemmin tammikuussa tuntenut olonsa väsyneeksi ja kärttyiseksi, minkä vuoksi hän päätti tarttua tuumasta toimeen.

Mies julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin, jossa nähdään hänen lähtötilanteensa ja nykyinen tilanne. Miehen vatsan seutu on pienentynyt huomattavasti, minkä lisäksi käsilihaksetkin erottuvat nyt vielä paremmin kuin aiemmin. Olly Murs myös näyttää uudemmassa kuvassaan voivan paremmin, minkä vuoksi hänen kasvoillaan nähdäänkin leveä hymy.