Pikkutytön seinästä kantautuu mystisiä ääniä – kukaan ei tiedä miksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen perheen kotona on ihmetelty outoa ilmiötä, jolle ei ole toistaiseksi löydetty varmaa selitystä. Smithien perheen 9-vuotiaan tyttären seinästä kuuluu mystisiä ääniä.

9-vuotias Brianna Smith ei saa unta huoneessaan seinästä keskellä yötä kantautuvan puheen ja musiikin vuoksi. Seinän sisällä vaikuttaisi olevan jotain, joka vastaanottaa ja toistaa radiosignaaleja. Aiheuttajaa ei kuitenkaan ole onnistuttu paikantamaan.

Signaalin uskotaan olevan peräisin jostain alueen kuudesta radiotornista. Perhe on jopa avannut seinän ja tutkinut huoneen maadoituksen tuloksetta. Myöskään Yhdysvaltain telehallintovirasto ei osannut tarjota apua ongelmaan.

ABC6-uutissivuston mukaan perhe saattaa joutua palkkaamaan kokeneen insinöörin selvittämään äänien alkuperäin. Smithit alkavat olla jo epätoivoisia, ja Briannan täytyy mennä nukkumaan vanhempiensa huoneessa saadakseen unta.