Salkkarikaunotar upeassa bikinikuvassa – peräänkuuluttaa kehopositiivisuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -hittisarjasta ja siihen pohjautuvasta elokuvasta Aino Kaukovaaran roolissaan tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen on nähty myös esimerkiksi Martina ja hengenpelastajat -realitysarjassa. Nyt Voutilainen on avautunut somessa erittäin tärkeästä asiasta bikinikuvansa ohella.

Voutilainen julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa mustissa bikineissä ja esittelee hoikkaa vartaloaan. Samalla hän kommentoi yleisiä kysymyksiä, joissa tiedustellaan syytä hänen hoikkuuteensa. Hän kertoo sen olleen hänelle jopa häpeän aihe. Jasminin mukaan ongelmana on se, että hoikkuus on muille ongelma.

– Rehellisesti, mun mielessä käy edelleen näin 24-vuotiaana usein ajatuksia, kuten ”pitäisi olla isompi” ”pitäisi treenata jotta mulla olis paksummat jalat”. Eikä siksi, ettäkö mä haluaisin. Vaan koska kaikki muut haluavat ja kokevat mun hoikkuuden ongelmaksi, Jasmin Voutilainen kirjoitti.

https://www.instagram.com/p/B9Mepz1lkK2/

– Mun geenit on sellaiset, että jos en syö todella paljon, laihdun sen siliän tien. Vähänkuin joillekin on ongelma helposti kertyvä paino, niin mulla se vaan on toistepäin. Oon vieläpä viimeaikoina kärsinyt terveydellisistä ongelmista, kuten reumaattisista säryistä jotka vaikuttavat mulla välillä ruokahaluun, hän jatkaa.

Nykyisin Jasmin syö silloin kun siltä tuntuu ja välittämättä painonsa vaihteluista. Syystäkin hän kyseenalaistaa ”skinnyshamingin” ja peräänkuluttaa kehopositiivisuutta myös hoikille ihmisille. Hän haluaa olla kehossaan juuri sellaisena kuin on, eikä halua ihmisten piikittelevän toisiaan painon vuoksi.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjan lisäksi myös sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa sekä Satula-televisiosarjaa. Salkkareissa hän esittää Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi Voutilainen on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia. Taannoin Jasmin Voutilainen kertoi sosiaalisessa mediassa avoimesti silikonirinnoistaan ja siitä kuinka teini-ikäisenä otetut huulitäytteet aiheuttivat huuliin kudosvaurioita.