17 vuotta ystäviä olleille jymy-yllätys – ovatkin sisaruksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sydänystävät voivat viihtyä toistensa seurassa niin hyvin, että heitä erehdytään luulemaan sisaruksiksi. Eräiden Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuvien ystävysten yllätykseksi sielunsisaruus on paljastunut todelliseksi sisaruudeksi.

31-vuotias Ashley Thomas ja 29-vuotias Toya Wimberly ovat olleet 17 vuoden ajan parhaita kaveruksia tavattuaan yläasteella. Taannoin Thomasin edesmenneen äidin ystävä selaili hänen Facebook-kuviaan ja törmäsi otokseen Wimberlyn kihlajaisista. Hän tunnisti kihlatun isän mieheksi jonka kanssa myös Thomasin äiti oli viettänyt aikaa.

Koska Thomas ei tuntenut biologista isäänsä, alkoivat ystävykset epäillä olevansa sukua. Newsweek-lehden mukaan DNA-testi paljasti epäilykset todeksi. Wimberlyllä ja Thomasilla on sama biologinen isä.

Wimberlyn kertoo ihmisten kyselleen vuosikausien ajan kaveruksilta ovatko he sukulaisia. Naisen mukaan sisaruus selittää heidän saman näön, samankaltaisuuden ja vahvan siteen heidän välillään.

 

After years of hearing “Are y’all sisters?” “Y’all look just alike” and us just saying “NO” we are just best friends the…

Publiée par Toya Wimberly sur Lundi 24 février 2020