Madonna perui jälleen esiintymisen – purskahti kyyneliin kaaduttuaan lavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Madonna on joutunut viime aikoina perumaan lukuisia Madame X -kiertueensa esiintymisiä- Syynä ovat tähden polvi- ja lantiovammat. Madonnan torstainen esiintyminen Pariisissa ei mennyt putkeen.

Tähden oli määrä istahtaa esiintymisen aikana tuolille, mutta virheliikkeen ansiosta hän päätyikin kaatumaan lattialle. Metro-lehden mukaan taustatanssija oli avustanut kyyneleisiin purskahtaneen Madonnan ylös.

Kävelykeppiin vammojen vuoksi tukeutuva Madonna esiintyi Pariisissa jälleen lauantaina mutta joutui perumaan sunnuntaille suunnitellun konserttinsa. Tähti kertoi Instagramissa hädin tuskin kyenneensä esiintymään edellisenä iltana, ja hänen täytyi levätä jotta voisi jatkaa kiertuettaan.

 

View this post on Instagram

Here I Am——Flesh and Blood 🩸 If only knees didn’t twist and cartilage didn’t tear and nothing hurt and tears never fell out of our eyes………But alas they do and Thank God for this important reminder that we are human. I Fell 2 nights ago on stage when a chair was literally pulled out from underneath me by mistake and I landed on the floor on my tail bone. I made it thru the show last night but just barely because I hate disappointing. However today even I can see that this broken doll held together with tape and glue, needs to stay in bed and rest for a few days so she can finish the tour with a smile on her face and in one piece. ❌ Thank You for your understanding Paris! 🇫🇷 🙏🏼 #madamextheatre

A post shared by Madonna (@madonna) on