Vauva hekottaa pehmolelulle – video pelastaa päivän kuin päivän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvan nauraminen ja hymyileminen saa aina kaikki lähellä olevatkin ihmiset hyvälle mielelle. Vauvojen nauru on niin aitoa ja hellyttävää, että se palkitsee aina roimalla kädellä aikuisen, joka on saanut suloisen hekotuksen vauvassa aikaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään suloinen hetki, jossa pieni yhdeksän kuukauden ikäinen poikavauva istuu lattialla isänsä kanssa. Isä viihdyttää poikaansa ääntelemällä ja liikuttelemalla samalla pehmolelukanaa, mikä näyttääkin olevan pojan mielestä maailman hauskinta.

Vauva hekottelee sydämensä kyllyydestä pehmolelukanalle, mikä saa katsojankin suupielet kääntymään ylöspäin. Onneksi perheenäiti ennätti kuvaamaan tämän suloisen tilanteen videolle, jonka ansiosta perhe voi myöhemminkin muistella tätä iloista hetkeä.