Taylor Swift julkaisi esimakua The Man -musiikkivideosta – muistuttaa Kanye Westin taloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift julkaisi juuri sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa annetaan hieman esimakua hänen tulevasta musiikkivideostaan. Nainen on julkaisemassa musiikkivideon The Man -nimiselle kappaleelle, jossa tähti laulaa siitä miten paljon helpompaa eteneminen esimerkiksi omalla uralla olisi miehenä.

Musiikkivideon promokuvassa nähdään käytävä ja värikkäitä käsiä, jotka yrittävät kurkotella käytävän kummaltakin puolelta. Moni on sosiaalisessa mediassa näyttänyt huomaavan, että kuvan käytävä muistuttaa hämmentävän paljon Kanye Westin ja Kim Kardashianin talon sisällä olevaa käytävää.

Taylor Swift ja Kanye West ajautuivat riitoihin vuosia sitten kun räppäri nousi palkintogaalan lavalle kesken Swiftin kiitospuheen ja kertoi, että nuori tähti ei olisi ansainnut palkintoa. Tämän tapahtuman jälkeen artistit ovat julkisesti sanailleet ja kirjoittaneet toisistaan omissa kappaleissaan. Nyt näyttää siltä, että Taylor Swift ei ole vieläkään päästänyt kaunastaan tähteä kohtaan irti.