Nainen kasteli kukkaansa kahden vuoden ajan – kunnes tajusi sen olevan muovia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huonekasvit vaativat hengissä pysyäkseen oikean määrän vettä, valoa ja huolenpitoa. Eräs yhdysvaltalainen nainen kuvitteli pitäneensä mehikasvistaan erityisen hyvää huolta, kunnes totuus siitä valkeni hänelle.

Mehikasvi oli 24-vuotiaan Caelie Wilkesin silmäterä. Hän oli niin omistautunut ikkunalaudallaan olleen kasvin hoitoon ettei antanut kenenkään muun kastella sitä. Wilkes oli vaihtamassa kahden vuoden ajan omistamansa kasvin uuteen ruukkuun, kun hän huomasi sen olevan liimattu styroksiin.

Mehikasvi oli siis todellisuudessa muovikasvi, eikä kotiäiti ollut huomannut eroa. Wilkes avautui koomisesta mokastaan Facebookissa ja vitsaili kahden viime vuoden tuntuneen hänelle valheelta. Julkaisusta tuli nopeasti viraalihitti joka on ehtinyt sittemmin keräämään yli 11 tuhatta tykkäystä ja lähes seitsemän tuhatta uudelleenjakoa.

 

Story time. I’ve had this beautiful succulent for about 2 years now. I was so proud of this plant. It was full,…

Publiée par Caelie Wilkes sur Vendredi 28 février 2020