Pizzeria julkaisee löytökoirien kuvia pizzalaatikoissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pizzaravintola on keksinyt nokkelan keinon auttaa apua tarvitsevia koiria. New Yorkissa toimiva Just Pizza & Wing Co. kiinnittää pizzalaatikoihin ilmoituksia, joissa eläimille etsitään uutta kotia.

Pizzalaatikoihin teipatuissa ilmoituksissa nähdään Niagara Society for the Prevention of Cruelty to Animals -järjestön kodittomien koirien kuvia. Mikäli asiakkaat päätyvät adoptoimaan jonkun pizzalaatikoiden koiriesta, saavat he 50 dollarin lahjakortin ravintolaan.

Just Pizza & Wing Co -ravintolan omistaja Mary Alloy tekee vapaaehtoistyötä paikallisessa eläinsuojassa. Hän keksi järjestön tapahtumajärjestäjän kanssa keinon saada huomiota kotia kaipaaville koirille. Alloy kertoo CNN-uutissivustolle asiakkaiden rakastavan tempausta.

We are so excited to share that we have teamed up with our friends at Just Pizza & Wing Co. Amherst, NY Location to help…

Publiée par Niagara SPCA sur Vendredi 28 février 2020

The Niagara SPCA and JUST PIZZA & Wing Co. partnership may have had some success. Olivia Proia WKBW talked to the two women behind the viral idea. MORE: https://www.wkbw.com/news/local-news/puppy-featured-on-pizza-box-gets-adopted

Publiée par 7 Eyewitness News WKBW sur Lundi 2 mars 2020