Huippumalli paljasti somessa: ”Vanhemmuus vaikeampaa kuin kuvat esittävät”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue Williams on irlantilainen kirjailija ja malli. 34-vuotias nainen on nyt myös alkanut juontamaan omaa Plastic Surgery Undressed -televisiosarjaa, jossa hän tapaa ihmisiä, jotka ovat käyneet kauneusleikkauksissa tai harkitsevat niitä. Nyt nainen avautui omasta lapsiperhearjestaan sosiaalisessa mediassa.

Vogue Williamsin elämä näyttää Instagram-kuvista päätellen hyvin onnelliselta ja siltä, että hän osaa täydellisesti tasapainotella oman uransa, perheenäidin roolin ja hyvinvoinnin ylläpitämisen välillä. Nainen kuitenkin paljasti nyt, että toisinaan vanhemmuus on hyvin haastavaa ja kaikkea muuta kuin iloiset kuvat antavat ymmärtää.

Vogue Williams paljasti, että reilun viikon ajan heidän perheensä on joutunut pärjäämään hyvin vähäisillä yöunilla koska puolitoistavuotias poika on nukkunut niin huonosti. Hän on kokenut olevansa lopen uupunut eikä enää edes muista miltä se tuntuu kun ei koe itseään väsyneeksi. Kaikesta huolimatta nainen rakastaa äitinä olemista, mutta ei malttaisi odottaa, että kello olisi jo seitsemän illalla ja hän saisi mennä nukkumaan.