Bikinikaunotar iski trollaajalle takaisin – vertasi huuliaan takapuoleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Love Island -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut Olivia Attwood on näyttävä kaunotar, jota miljoonat ihmiset seuraavat sosiaalisessa mediassa. Tämä tarkoittaa usein myös sitä, että seuraajien mukana kaikki kuvia kommentoivat ihmiset eivät aina tarkoita kirjoituksillaan hyvää.

Nyt Olivia Attwood päätti kommentoida Instagram-tarinassaan kommentteja, jotka koskevat hänen ulkonäköään. Monet ihmiset kommentoivat etenkin naisen huulia ja niihin otettuja täyteaineita, mikä on saanut naisen raivostumaan.

Olivia Attwoodia häiritsee se, että useimmat kommentit tulevat keski-ikäisiltä naisilta. Nainen haluaa muistuttaa seuraajiaan siitä, että hän saa näyttää juuri siltä miltä hän haluaa. Attwood totesi, että mikäli hän haluaa huultensa näyttävän turvonneelta takapuolelta, niin se on hänen oikeutensa.

View this post on Instagram

Bedroom diaries 🍊

A post shared by OLIVIA ATTWOOD (@oliviajade_attwood) on

View this post on Instagram

Real recognise real, but we can spot the fakes too .. 👁

A post shared by OLIVIA ATTWOOD (@oliviajade_attwood) on