Kourtney Kardashian yllätti – tekee paluun Kardashianit-sarjaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjassa seurataan julkkisperheen elämää, josta ei puutu draamaa eikä vauhdikkaita tilanteita. Sarjaa on esitetty jo 18 tuotantokauden verran, ja nyt perhe on alkamassa kuvaamaan 19. tuotantokauttaan.

Perheen vanhin tytär, 40-vuotias Kourtney Kardashian, on aiemmin lähtenyt sarjasta pois. Hän ei enää halunnut esitellä yksityiselämäänsä ohjelmassa. Hän myös koki, että hänen rajojaan eikä panostaan arvostettu tarpeeksi, minkä vuoksi hän halusi keskittää aikansa ja energiansa johonkin muuhun. Nyt nainen on kuitenkin fanien yllätykseksi jälleen palaamassa ohjelmaan.

Kris Jenner paljasti Ellen DeGeneresin haastateltavana ollessaan, että Kourtney Kardashian palaa takaisin ohjelmaan uudella tuotantokaudella. Kourtney tarvitsi äidin mukaan vain pienen tauon nähdäkseen valoa tunnelin päässä. Juontaja huomautti tähän kommenttiin nenäkkäästi, että Kourtney oli ehkä nähnyt jälleen rahaa tunnelin päässä, mikä saattaakin olla osa totuutta.