Charly Jordan upeissa kuvissa – vartalo kuin päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

Rohkeissa kuvissa usein nähtävä Charly keikistelee nyt sosiaalisen median seuraajiensa iloksi kuvissa muun muassa punaisissa alusvaatteissa, jotka tuovat upeasti esiin hänen sixpack-vatsansa ja muutenkin timmin fitness-vartalonsa. Katso kuvat tästä, tästä ja tästä.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.