Kiusallinen hetki hittisarjassa – suhteessa ei ole aitoa rakkautta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Sarjan seitsemännellä tuotantokaudella seurataan muun muassa ukrainalaisen Natalie Mordovtsevan and Mike Youngquistin rakkaustarinaa.

Mike ja Natalie ovat kuin vastakohtia. Natalie on kasvissyöjä ja uskovainen nainen, joka haluaa mahdollisimman pian lapsia. Mike on puolestaan periamerikkalainen lihaa syövä heteromies, joka uskoo avaruusolioiden perustaneen ihmiskunnan. E! Newsin mukaan Mike ei ymmärrä, miksi Natalielle ei myönnetä viisumia Yhdysvaltoihin, mutta hän matkustaa naisensa luokse Ukrainaan.

90 Päivää morsiamena sarjaa kuvataan samaan aikaan. Kun tuottaja kysyy Natalielta, että rakastaako hän Mikea, seuraa erittäin kiusallinen tilanne. Natalie sanoo, että ehkäpä suhde syventyy rakkaudeksi, mutta samalla käy ilmi varsin selvästi, että nainen ei oikeasti rakasta Mikea. Mies sanookin menevänsä pakkaamaan tavaroitaan ilmeisesti kotimatkaansa varten. Sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan, jotta ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan.