Vanhemmat antoivat 11-vuotiaan ajaa autoa – halusivat lopettavan GTA-pelaamisen

Autot Ohhoh! Pelit · Tim Isokivi

11-vuotias poika on jäämnyt kiinni autolla ajamisesta. Iso-Britannian Blackpoolissa pysäytetty lapsi sai vanhemmiltaan luvan ajaa autoa jokseenkin yllättävästä syystä.

Lancashiren poliisin mukaan lapsen vanhemmat olivat kyllästyneet siihen, että poika vietti päivät pitkät pelaten Grand Theft Auto -peliä Playstationilla. Niinpä he päättivät antaa pojan harjoitella ajamista tosielämässä.

Autokoulun voi Iso-Britanniassa aloittaa 15 vuoden ja yhdeksän kuukauden iässä. Autolla ajamisen varsinainen ikäraja on 17 vuotta. Lapsen vanhemmat saavat rangaistuksen liikennerikkomuksesta, joskin epäselvää on minkälaisia seuraamuksia heitä odottaa teosta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.