Adelen kunto-ohjaajan ohjeet ihmetyttävät kollegaa – ei ikinä suosittelisi asiakkailleen

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Adele on nähty viime aikoina paljon tavanomaista hoikemmassa kunnossa. 31-vuotias tähti on onnistunut pudottamaan jo noin 45 kiloa painoa, koska on halunnut elää terveellisempää elämää hänen seitsemänvuotiaan poikansa Angelon vuoksi.

Adele on onnistunut painonpudotuksessaan tiukan ruokavalion ja tarkan kuntoilusuunnitelman avulla. Brasilialainen kunto-ohjaaja Camila Goodis auttoi laulajatähteä pääsemään tavoitteisiinsa. Goodisin mukaan Adelen päivittäinen energiansaanti oli vähennetty tuhanteen kilokaloriin, minkä lisäksi naisen ruokavalioon oli lisätty paljon vihermehuja. Toinen kunto-ohjaaja on ollut näistä ohjeista todella ihmeissään.

Liikunnan ja ravinnon ammattilainen Alice Liveing on ollut pöyristynyt lukiessaan ohjeista, joiden avulla Adelen kerrotaan pudottaneen painoaan. Hän kyseenalaistaa Goodisin ammattitaidon Twitterissään: ”Kukaan uskottava kunto-ohjaaja ei laittaisi asiakkaitaan vain 1 000 kilokalorin dieetille”, Liveing kommentoi.

Alice Liveing on myös sitä mieltä, että vihermehut eivät ole mikään tarveellisyyden tae. Häntä ihmetyttää sekin, että Goodis ylipäätään jakaa julkisuutta halutessaan tällaiset ohjeet julkisesti. Asiakkaan kanssa tehdyt suunnitelmat ovat aina henkilökohtaisia ja yksityisiä.