Laulaja putosi lavalta ja mursi jalkansa – jatkoi silti laulamista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjällä järjestetyssä naistenpäivän konsertissa todistettiin sunnuntaina dramaattista tilanetta. Lavalta pudonnut laulaja jatkoi esiintymistään murtuneesta jalasta huolimatta.

Anastasia Vishnevskaya oli laulamassa yleisölle lähes täyteen ahdetussa esiintymispaikassa Krasnojarskissa. 100 Hours of Happiness -kappaleen aikana laulaja putosi vahingossa lavalta noin kolme metriä alempana olleeseen orkesterisyvennykseen. Vishnevskaya jatkoi laulamista syvennyksessä onnettomuudesta huolimatta.

Laulajan kerrotaan yrittäneen nousta seisomaan putoamisen jälkeen mutta ei kyennyt siihen. Orkesteriin kuuluva muusikko auttoi hänet istumaan tuolille ja syvennys nostettiin ylös jotta yleisö kykeni näkemään Vishnevskayan. Metro-lehden mukaan laulaja toimitettiin esiintymisensä jälkeen sairaalaan, jossa hän on sittemmin toipunut leikkauksesta.