Naiset testasivat nopeita kauneusniksejä – näyttivät helpommilta videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa TikTok-sovelluksessa on tanssimisen lisäksi monia muunlaisiakin videoita. Näissä videoissa voi olla muun muassa hauskoja sketsejä, piloja tai esimerkiksi ruoanlaittoon ja meikkaamiseen liittyviä niksejä.

Nyt As/Is -kanavalla nähdään miten naiset päättävät käytännössä kokeilla miten kauneuteen liittyvät niksit toimivat tosielämässä. Lyhyillä videoilla ohjeet näyttävät helpoilta ja toimivilta, mutta naiset saavat kuitenkin nopeasti huomata, että niksien toteutus on hieman hankalampaa käytännössä.

Meikkaaminen yleensä vaatii hieman harjoitusta oli kyse sitten mistä tekniikasta tahansa. Videolla naiset yrittävät tehdä nopeiden niksien avulla mustia rajauksia silmiin ja luoda lähes koko meikin pelkän ruskean sävyisen huulipunan avulla.