Pasha Pozdnyakova julkaisi tyrmäävän sänkykuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli 770.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti.

Nyt Pasha Pozdnyakova on julkaissut tyrmäävän sänkykuvansa verkossa seuraajiensa iloksi. Kuvassa hänen poikkeuksellisen kurvikas vartalonsa pääsee oikeuksiinsa tavalla, joka varmasti innostaa ainakin hänen miespuolisia seuraajiaan.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.