Hups! Kuningatar Elisabet lukittiin vahingossa ulos linnastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman vaikutusvaltaisimpiinkin lukeutuvat ihmiset voivat päätyä koomisten mokien keskiöön. Nyt Iso-Britannian kuningatar Elisabet on lukittu vahingossa Windsorin linnan ulkopuolelle.

Elisabet joutui perjantaina kokemaan olonsa hetkellisesti tavalliseksi kansalaiseksi. Häntä kuljettanut auto jouduttiin pysäyttämään linnan porttien eteen, sillä ne eivät avautuneetkaan kuninkaalliselle tuttuun tapaan. Kuningattaren henkivartija yritti avata portteja turhaan omin käsin.

Kuningatarta kuljettavaa autoa oltiin jo Daily Mailin mukaan ajamassa pois, mutta lopulta kauko-ohjattava portti avattiin hänelle. Toistaiseksi ei ole tiedossa oliko portin avaamisesta vastuussa oleva henkilö nukkunut työssään vai eikö kuningattaren saapumisesta linnaan oltu tiedotettu työntekijöille. Tapahtunutta on kuvailtu miltei ennenkuulumattomaksi mokaksi.