Tekashi 6ix9ine pääsee vankilasta – vapaus koittaa odotettua nopeammin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Tekashi 6ix9ine tuomittiin taannoin 24 kuukauden vankeusrangaistukseen lukuisista rikoksista. Turvallisuussyistä nimeämättömässä vankilassa tuomiota suorittavan tähden on nyt paljastettu pääsevän vapaaksi jo odotettua aikaisemmin.

Yhdysvaltojen vankeinhoitolaitoksen mukaan Tekashi 6ix9ine vapautuu vankilasta 2. elokuuta 2020. Räppärin lakitiimiin kuuluva Dawn Florio kertoo Complex-sivustolle 6ix9inen olleen käytökseltään todellinen mallivanki, ja siksi hän vapautuu jo suunniteltua aikaisemmin. Alun perin vapautuminen olisi ajoittunut marraskuun paikkeille.

Tekashi 6ix9ineä, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, odotti alun perin jopa 47 vuoden tuomio Nine Trey Gangsta Bloods -jengin rikoksista. Tähti kuitenkin ilmiantoi entisiä rikoskumppaneitaan viranomaisille, minkä ansiosta tuomiota lyhennettiin merkittävästi. Tuomiotaan odottaessa hän ehti suorittaa rangaistuksestaan 13 kuukautta.