Chrissy Teigenin silikonit alkaneet roikkua – haluaa uuden rintaleikkauksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen sai muusikkomiehensä John Legendin kanssa pojan, Miles Theodore Stephensin, vuonna 2018. Heillä on myös kolmevuotias tytär Luna Simone Stephens. Perheenäiti onkin nykyään enemmän keskittynyt perhe-elämäänsä kuin mallin töihin.

Nyt Chrissy Teigen kertoi Glamour-lehden haastattelussa, että äitiys ja lastensa imettäminen on vaikuttanut paljon hänen rintojensa ulkonäköön. Aluksi rinnat täyttyivät maidolla, mutta nyt kun maidontuotanto on loppunut rinnat ovat alkaneet roikkumaan. Rintojen venyminen aiheutti myös sen, että naisen silikoni-implantit roikkuvat nyt alempana.

Nainen hankki silikoni-implantit ollessaan 20-vuotias, koska hän halusi bikinimallina, että hänen rintansa näyttäisivät terhakoilta myös silloin kun hän poseeraa maassa makuuasennossa. Nyt nainen haluaisi, että implantit poistettaisiin kokonaan ja hänen luonnollisia rintojaan kohotettaisiin. Perheenäiti ei kuitenkaan halua mennä leikkaukseen, koska pelkää siinä piileviä riskejä.