Perhe tilasi vahingossa yli 2 000 vessapaperirullaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaviruspelko on johtanut Australiassa pulaan wc-paperista, ja monien kauppojen paperihyllyt ovatkin huutaneet pidemmän aikaa tyhjää. Erään perheen ei kuitenkaan tarvitse pelätä vessapaperin loppuvan aivan hetkeen.

Haidee Janetzkin oli tarkoitus tilata perheineen internetistä 48 rullaa wc-paperia. Sen sijaan hän tilasi niitä vahingossa 48 laatikollista, eli yhteensä 2 304 rullaa. Janetzki ei ollut huomannut tilauksen maksaneen 1 879 euroa ja niinpä virhe paljastui vasta tilauksen saavuttua perheen kotiin.

Tilattujen wc-papereiden käyttäminen veisi perheeltä arviolta 12 vuotta. Niinpä he myyvät papereita 7News-uutissivuston mukaan eteenpäin kerätäkseen varoja tyttären luokkaretkeä varten. Australian vessapaperipulan ansiosta sen ei pitäisi olla vaikea tehtävä.