Tässä hän on! Ihmis-Ken esitteli uuden naisellisen ulkonäkönsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen 36-vuotias Rodrigo Alves on julkaissut Instagramissa kuvia uudesta ja kauniista ulkonäöstään. Hän on käynyt alkuvuodesta läpi mittavan operaation, jossa hän on korjauttanut sukupuoltaan naisellisempaan suuntaan. Hän on kuvaillut olevansa viimein oma itsensä.

Rodrigo Alves on poistattanut aataminomenansa ja antanut plastiikkakirurgien operoida kasvojensa piirteitä Belgian Antwerpissä. Hän on ilmeisen ylpeä uudesta ulkonäöstään, mikä muistuttaa Mattel-yhtiön muovinukke Barbieta.

Lontoossa kansainvälistä naistenpäivää ensimmäistä kertaa naisena juhlinut Roddy on odottanut pitkään, että voisi elää naisena. Hän on kuitenkin pelännyt suuren yleisön ja perheensä reaktiota. Hänet tunnettiin aiemmin ihmis-Ken -lempinimellä.