Christina Aguilera laulaa Mulan-elokuvassa – oli mukana myös 20 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megaluokan poptähti Christina Aguilera on tunnettu hänen suuresta ja sielukkaasta äänestään. Nyt Aguilera näyttäytyi uuden Mulan-elokuvan ensi-illassa näyttävä punaisen sävyissä hohtava iltapuku yllään.

Christina Aguilera poseerasi autossa ja esitteli seksikästä asuaan, joka koostui pinkistä yläosasta ja punaisesta hameesta. Hiukset oli kietaistu ylös yksinkertaiselle silmukkaponnarille, jollainen Mulan-soturilla nähtiin alkuperäisessä piirroselokuvassa.

Christina Aguilera on esittänyt uuden Disneyn Mulan-elokuvan tunnuskappaleen Loyal Brave True. Elokuva herättää naisessa varmasti nostalgisia tunteita, koska hän esitti myös alkuperäisessä Disney-piirretyssä vuonna 1998 kuullun Reflection-nimisen ison balladin, josta tuli aikoinaan todella suosittu.

Christina Aguilera nousi kuuluisuuteen noin 20 vuotta sitten Britney Spearsin vanavedessä Genie In a Bottle -singlellään. Sen jälkeen Aguilera onkin onnistunut tekemään itselleen todella pitkän ja menestyksekkään uran jatkuvasti uudistuvalla musiikkikentällä, jossa vuosikymmeniä kestävä menestys ja suosion nauttiminen on yhä harvinaisempaa.