Supermalli Elsa Hosk herutteli jo heti riisuessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Elsa Hosk lomaili Japanissa tammikuun alussa. Kaunotar julkaisi matkaltaan upeita kuvia, joissa nähtiin sekä kaupunkia että maisemia naisen patikkaretkiltä. Tällä kertaa suomensukuinen supermalli on herutellut näyttävästi kuvassa, jossa hän näyttää olevan riisumassa.

View this post on Instagram

✨✨✨

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Kuuden miljoonan Instagram-seuraajan Elsa Hosk kertoi kuvansa yhteydessä saapuneensa New Yorkiin, jossa oli jo kesätunnelma. Tilanne voi tosin muuttua kuvan julkaisemisen jälkeen koronaviruksen takia.

Elsa Hosk on 31-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.