Koronaan sairastunut Tom Hanks päivitti tilannettaan: ”Otamme päivän kerrallaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuvanäyttelijä Tom Hanks on sairastunut koronaan Australiassa uuden Elvis-elokuvan kuvauksissa. Hän sai tartunnan yhdessä Rita-vaimonsa kanssa. Nyt Tom Hanks päivitti kuulumisiaan sosiaalisen median kautta faneilleen.

Tom Hanks kuuluu hänen ikänsä puolesta koronaviruksen riskiryhmään ollessaan 63-vuotias, minkä vuoksi fanit ja elokuva-alan kollegat ovat olleet erityisen huolissaan hänen ja Hanksin vaimon puolesta. Tom Hanks kertoo olevansa nyt eristyksissä vaimonsa Ritan kanssa. 

Tom Hanks ja Rita ottavat toipumisen suhteen päivän kerrallaan, mutta ovat kuitenkin positiivisin mielin. He tiedostavat sen, että sairaudella voisi olla hyvin vakavat seuraukset jollekin huonomman peruskunnon omaavalle henkilölle, minkä vuoksi he kehottavat myös muita toimimaan viranomaisten neuvomalla tavalla koronaviruksen hoidon ja välttämisen suhteen.