Näin lapset kommentoiva friteerattuja herkkuja – täyttävät jo 100 vuotta

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuiset voivat toisinaan sortua ajattelemaan, että lapset eivät suostu syömään mitään liian erikoisen näköistä ruokaa. Monesti he ovat kuitenkin väärässä, mikä käy ilmi myös videolta, jossa lasten annetaan maistella friteerattuja ruokia.

Epicurious-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla maailman rehellisimmät ruokakriitikot, eli lapset, pääsevät maistamaan erilaisia friteerattuja ruokia. Lasten eteen tuodaan annoksia, joita on valmistettu jo sadan vuoden ajan eri puolilla maailmaa.

Uppopaistetut suolaiset herkut ovat etenkin aikuisten mieleen, koska rapea kuori antaa ruoalle miellyttävän suutuntuman ja rasvan sisältämä energia viestii aivoille, että kyseinen kaloripommi on hyvää ravintoa. Monet annokset olivat lasten mieleen, mutta friteeratut simpukat tartar-kastikkeella eivät saaneet suosiota.