Alessandra Ambrosio herutteli bikinikuvauksissa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti. Joululomakin suuntautui aurinkoon, kuten tavallista.

Aktiiviuransa jo päättänyt supermalli on osoittanut viime aikoina, että malliuran jättäminen ei olekaan niin helppoa kuin moni voisi kuvitella. Hän on nimittäin edelleen ajoittain poseeraamassa mallikuvissa. Tällä kertaa Alessandra on esitellyt tyylikkäitä valkoisia bikineisä kokonaisessa kuvasarjassa.

View this post on Instagram

Meet our new #FLOWstyle 〰 @galfloripa 🌛🌕🌜

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.