Hulvaton näky videolle – kenguru hamstrasi vessapaperia?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien kauppojen wc-paperihyllyt ovat huutaneet viime päivinä tyhjää niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla. Koronaviruksen leviämisen myötä moni on nimittäin alkanut hamstraamaan koteihinsa kaikista päivittäistavaroista juurikin vessapaperia.

Vessapaperipaniikki alkoi Australiassa jo joitakin viikkoja sitten. Humoristisen tuoreen viraalivideon perusteella paperin hamstraamiseen ovat lähteneet mukaan jo villieläimetkin.

Australiaa asuntoautolla kiertävä perhe törmäsi Wilpena Poundin leirintäalueella koomiseen näkyyn. Yhdessä wc-kopissa oli kenguru joka hamstrasi vessapaperia omiin tarpeisiinsa. Leirintäalueen läheisyydessä asuvien kenguruiden kerrotaan olevan niin kesyjä, etteivät ne ole moksiskaan ihmisten läsnäolosta.