Taivaalle ilmestyi valtavan kokoinen viesti: ”Peskää kätenne!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Niin koronavirusepidemian aikana kuin muulloinkin on hyvä muistaa käsien pesemisen tärkeys. Vaikka kyseessä ei ole takuuvarma suoja tartunnan saamiselta, ehkäisee se silti viruksen ja muiden pöpöjen leviämistä merkittävästi.

Nyt käsien pesemisestä on muistutettu taatusti näkyvällä tavalla. Australian taivaalle ilmestyi taannoin valtava teksti ”wash hands”, eli pese kädet.

Taivaallisen väliintulon sijaan viestin taustalla oli lentäjä, joka kirjoitti tekstin taivaalle lentokoneen savuvanan avulla. Ajankohtaisen viestin jakaneen lentäjän henkilöllisyys ei ole Express & Star -lehden mukaan toistaiseksi tiedossa.

 

SHOT OF THE DAY: The coronavirus hygiene message has been taken to new heights by a skywriter in Sydney. #9News

Publiée par 9 News Adelaide sur Jeudi 12 mars 2020