Mies uusi ajokorttinsa – valokuva sai virkailijankin nauramaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Virallisissa kuvissa kuten passikuvissa ihmiset yrittävät yleensä olla melko vakavia ja pitää kasvoillaan neutraalin ilmeen. Eräs mies pyrkii kuitenkin uusimaan kuvansa aina mitä naurettavammilla otoksilla.

Tällä kerralla mies päätti luottaa erikoiseen sotkukampaukseen ja hauskaan ilmeeseen. Kuvan ottamisen jälkeen uuden kortin hänelle ojentanut virkailija oli purskahtanut kovaääniseen nauruun nähtyään kuvan. Hauska kuva oli siis jälleen kerran menestys.

Mies oli itsekin huvittunut kuvasta ja nauranut virkailijan kanssa sille yhdessä. Kuvassa mies pitää päätään takana sellaisessa asennossa, että se saa aikaan hänelle kaksoisleuan. Hänellä on hauska hammashymy kasvoillaan, minkä lisäksi mies katsoo kuvassa hieman kieroon.